App design & development

Wij zijn de nieuwe generatie appbouwers

U bent hier

Hoogwaardige mobiele applicaties

Mobiele applicaties zijn niet meer weg te denken uit het medialandschap. Daarom hebben we in Utrecht een specialistisch team en een efficiënt proces ingericht zodat we op basis van scrum high-end applicaties kunnen ontwikkelen. Vanuit strategie realiseren we in-house concept, design en de applicaties. Hiermee is kwaliteit en resultaat gewaarborgd. 

iOS, Android en Windows Phone

Met meer dan 9 jaar ervaring durven we te zeggen dat we specialisten hebben op het gebied van app development voor iOS, Android en Windows Mobile. Wij helpen, adviseren en ondersteunen organisaties met de technische ontwikkeling van iOS, Android en Windows Mobile applicaties.

Bedrijfsapplicaties

Mobiele applicaties zijn een integraal onderdeel aan het worden van de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen (efficiency) of om winstmaximalisatie: we sparren graag met je mee om het maximale rendement uit je organisatie te halen. One Shoe begeleidt organisaties van strategie tot de daadwerkelijke realisatie van de mobiele applicaties.

 

Marketing applicaties

Customer engagement, anywhere anytime is de droom van elke marketeer. Marketing apps zijn het optimale middel om engagement te creëren tussen merk en consument. Wij zijn er voor je om deel uit te maken van deze nieuwe 'all-ways connected'-cultuur. We vertalen merkidentiteiten en merkwaarden naar spraakmakende marketingapplicaties. One Shoe voorziet in het complete traject van de ontwikkeling van een pasklare strategie tot mobile marketing app.

iOS, Android en Windows Mobile

iOS, Android en Windows Mobile zijn de besturingssystemen waarvoor we apps ontwikkelen. Dit doen we in huis met een eigen hoogwaardige specialisten op het gebied van app development. Wij helpen je om het maximale uit elk mobiel besturingssysteem te halen in combinatie met een optimale user experience. Dit om perfecte apps te ontwerpen die een unieke spraakmakende beleving genereren en bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

On Shoe Mobile Cafe

Mobile evenementen

One Shoe is een actieve speler in de Nederlandse mobile community. We organiseren regelmatig Mobile Cafés op het kantoor van One Shoe in Utrecht. Mobile Cafe's zijn onderdeel van de open source-strategie van One Shoe en de plek om kennis te delen en te netwerken. Daarnaast is One Shoe een innovatieve speler in een snel veranderende markt en direct betrokken bij de organisatie van Appril, het grootste mobile evenement van Nederland.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op