Drupal

Drupal specialist van het eerste uur met ruim 11 jaar ervaring in Drupal website ontwikkeling

U bent hier

Al 11 jaar Drupal specialist

One Shoe is specialist op het gebied van grootschalige websites en platformen op basis van het Drupal CMS.

In 11 jaar tijd hebben we talloze projecten gerealiseerd op basis van Drupal. Organisaties als DHL Parcel, Universiteit Utrecht en ZorgInnovatie maken al jaren gebruik van onze Drupal expertise.

Gespecialiseerd in...

We zijn gespecialiseerd in Drupal implemenaties voor responsive websites, webshops (met Drupal Commerce), multisite platformen, multilanguage communities en complexe (web)applicaties.

Deze uitgebreide ervaring met Drupal stelt ons in staat om advies te geven over de vele mogelijkheden -maar ook onmogelijkheden- van Drupal.

 

Award voor beste Drupal website van Nederland

Onze Drupal websites winnen uiteenlopende prijzen. Zo wonnen we voor de e-health website  Thuisarts.nl de Niek de Jong prijs en de Splash Award. De Splash award is de prijs voor de beste Drupal website van Nederland en België.

Grondlegger Drupal Community Nederland

One Shoe doet graag iets terug voor de Drupal community en is niets voor niets Drupal Featured Provider in Nederland op Drupal.org. Ook is One Shoe co-founder van de DrupalJam, het grootste Drupal Community event van Nederland. We sponsoren internationale DrupalCons én leveren bijdragen aan Drupal 8. Kom hier meer te weten  over onze Drupal community bijdragen. 

 
Acquia

Acquia Preferred Partner

Inmiddels heeft One Shoe ruim 11 jaar ervaring als Drupal specialist en zijn we Preferred Partner van Acquia. Ook zijn onze front-end en back-end specialisten officieel Acquia Certified Drupal Developers.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op