• E-health app ThuisMeten

 • E-health iPad app ThuisMeetApp

  E-health iPad app ThuisMeetApp

 • E-health iPad app ThuisMeetApp

  E-health iPad app ThuisMeetApp

 • E-health iPad app ThuisMeetApp

  E-health iPad app ThuisMeetApp

 • ThuisMeten

  ThuisMeten

 • E-health iPad app ThuisMeetApp

  E-health iPad app ThuisMeetApp

 • ThuisMeten

  ThuisMeten

 • ThuisMeetApp

  ThuisMeetApp

Zelf metingen doen en versturen met de ThuisMeten

Met de ThuisMeten kunnen patiënten met bijvoorbeeld COPD of Hartfalen thuis zelf hun hartslag, bloeddruk of andere meting verrichten waarna de uitslag van de meting automatisch wordt doorgestuurd naar de zorgverlener. 

 
Zorgverlener houdt patiënt op afstand in de gaten

Als metingen boven of onder de ingestelde drempelwaarde vallen, ontvangt de zorgverlener automatisch alerts. Patiënten worden op deze manier op afstand goed in de gaten gehouden en chronisch zieke patiënten hoeven niet meer onnodig naar het ziekenhuis voor metingen.

 
Koppeling met slimme meetinstrumenten

De app kan volledig worden gepersonaliseerd. De patiënt ziet zo direct na het opstarten van de app de metingen die hij of zij die dag moet doen. Met slimme meetinstrumenten zoals de Omron bloeddrukmeter en de iHealth weegschaal wordt via bluetooth een connectie gemaakt met de app.

Wat direct opvalt aan de nieuwe app is het frisse uiterlijk. Grote knoppen, weinig tekst en een intuïtieve bediening. - Smarthealth.nl

 
User Experience design van de ThuisMeten app

Bij de ontwikkeling van de ThuisMeten is veel aandacht besteed aan de eindgebruiker. De doelgroep van de ThuisMeten is over het algemeen wat ouder en kan visuele beperking hebben. Daarom hebben we bij het user experience design bewust gekozen voor grote vormen, veel iconen, weinig tekst, en groot lettertype en een groot kleurcontrast.

De ThuisMeten app als officieel medisch hulpmiddel

De ThuisMeten applicatie is zeer betrouwbaar en persoonlijke gegevens worden op een veilige manier bewaard. Daarom heeft ThuisMeten een CE-markering gekregen. Hiermee is de ThuisMeten applicatie één van de weinige medische apps in Nederland die officieel mag worden ingezet als medisch hulpmiddel.

 
Ervaren ontwikkelaar in de zorg

Reclame- en internetbureau One Shoe uit Utrecht won eerder al diverse prijzen voor projecten in de zorg, waaronder voor de e-health website Thuisarts.nl. Naast hoogwaardige bedrijfskritische applicaties ontwikkelt One Shoe ook websites, online en offline reclamecampagnes.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Neem contact op