One Shoe (part of iO)

13 April: Mobile Café over Internet of Things

Frank Meeuwsen en Ben Zátrok zullen deze avond vertellen over IoT, e-health, apps, communities, strategieën, oplossingen en nog veel meer ´things´.

One Shoe | 30 mrt 2016

We zijn trots dat SMC030, Dutch Mobile Marketing Group, One Shoe en Appril Festival de handen ineen hebben geslagen en op 13 april een sessie zullen verzorgen over 'Internet of Things | IoT'. 

Sprekers

How to Triggi houses, cars and cities smarter and together build a community. 

Door Frank Meeuwsen

Triggi is een nieuwe mobiele app om slimme apparaten nog slimmer met elkaar te laten samenwerken. De stem van de community is enorm belangrijk, maar hoe ga je hier mee aan de slag als je nog geen community hebt? Frank vertelt welke stappen ze zetten, waarom ze dat doen en vooral wat je beter niet kunt doen. .. 

Over Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen Community Architect bij Triggi, de mobiele app die je smart devices in huis slimmer met elkaar laat samenwerken. Hij is verantwoordelijk voor de gebruikerscommunity en social strategie. Frank werkte eerder bij T-Mobile, TMG en KPN op de content- en social strategie. Tevens is hij één van de oprichters van Lifehacking.nl en schreef hij over de Nederlandse webloggeschiedenis in het boek Bloghelden. 

Mobile Café over Internet of Things

What is the Internet of Things and why it will save us all

Door Ben Zátrok, Mobile Consultant at advertising and digital agency One Shoe

Het Internet of Things. Mogelijk de volgende technologische en maatschappelijke 'big next step'. Hoe gaat het Internet of Things ons dagelijks leven beïnvloeden? Ben’s presentatie gaat over de mogelijkheden van Internet of Things, over wat dit in de toekomst voor ons gaat betekenen en over de wijze waarop het kan bijdragen aan een duurzame toekomst. 

Over Ben Zátrok

Ben Zátrok is een mobile consultant en e-health / Internet of Things evangelist. Ben assisteert bedrijven, multinationals en instellingen in het formuleren van de juiste mobiele strategie en adviseert over de uitvoering en interfaces met back office oplossingen. Ben studeerde in Denemarken en de Verenigde Staten en werkte daarna als consultant in Hongarije voor een medische applicatie bedrijf waar hij medische applicaties koppelde aan medical health devices.  

Mobile Café over Internet of Things