One Shoe (part of iO)

Digitale innovatiekansen in de zorg: One Shoe spreekt op Mobile Healthcare congres

One Shoe spreekt op het Mobile Healthcare Congres: het grootste BeNeLux congres over digital Health en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 1000+ zorgprofessionals, directie en management, bestuurders en innovators die werkzaam zijn bij een zorginstellling, patiënten en aanbieders.

One Shoe | 05 nov 2018

Technologische ontwikkelingen zorgen voor een scala aan mogelijkheden om de zorg te verbeteren. Hoe kunnen deze ontwikkelingen beter benut worden? One Shoe is aanwezig om onze kennis te delen.  

Presentatie

Michel van Velde (CEO van One Shoe) en Floor van Riet (senior UX strateeg) zullen ​spreken over de digitale innovatiekansen voor websites van zorgorganisaties en ziekenhuizen:

De website van je zorgorganisatie of ziekenhuis speelt een cruciale rol bij het informeren en ondersteunen van je patiënten en hun naasten, verwijzers, werkzoekenden en secundaire doelgroepen. Hier liggen kansen voor een uitstekende online dienstverlening, patiëntvoorlichting, heldere communicatie en klantgerichtheid.

Welke functie heeft de website van de zorgorganisatie van morgen? Waar liggen digitale innovatiekansen? In deze sessie onderzoeken we hoe je als zorgorganisatie, op een onderscheidende manier, kunt voorzien in de digitale behoeften van de patiënt van morgen. Ook praten we je bij over de digitale trends en ontwikkelingen voor 2019, waaronder chatbots, API-first, accessibility en contentmarketing. 

We delen lessons learned uit ons werk voor OLVG, Espria, Abrona, Omring, St. Antonius Ziekenhuis, Jeroen Bosch Ziekenhuis en vele anderen.

Over het Mobile Healthcare Congres

De 7e editie van Mobile Healthcare vindt plaats op donderdag 8 november in de Jaarbeurs (entree Oost) Utrecht. Aanmelden voor het event kan hier. De presentatie van One Shoe begint om 11.15 in zaal 4.