One Shoe (part of iO)

One Shoe sponsort eHealth Convention

Ook dit jaar is One Shoe sponsor van de eHealth Convention. Tijdens dit congres is One Shoe aanwezig om onze kennis te delen over digitale innovatiekansen voor betere zorg.   

One Shoe | 07 nov 2018

De Ehealth Convention focust op de nieuwste relevante ontwikkelingen, toepassingen en innovaties en de impact daarvan op de zorg. Een interactieve dag met sessies, presentaties en live demonstraties van innovatieprojecten.

Sessie: 7 Digitale innovatiekansen voor een betere zorg 

Welke functie hebben de digitale tools en middelen voor de zorgorganisatie van morgen? Waar liggen praktische digitale innovatiekansen? Michel van Velde (CEO) en Floor van Riet (senior UX Strateeg) onderzoeken tijdens deze sessie hoe je als zorgorganisatie op een onderscheidende manier kunt voorzien in de digitale behoeften van patiënten en hun naasten. Ook zullen ze stilstaan bij de digitale trends en ontwikkelingen voor 2019, waaronder chatbots, conversational interfaces, API-first en content marketing. Met voorbeelden uit ons werk voor o.a. Kanker.nl, Jeroen Bosch Ziekenhuis en Thuisarts.nl.

De sessie begint om 11.40 in de IJzaal.

We zien je graag daar!

Ehealth Convention biedt nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van Ehealth. Voor alle organisaties en professionals in de zorg, startups en tech bedrijven die zich actief bezighouden met de kwaliteit en de efficiency van de zorgsector. Het congres vindt plaats op donderdag 15 november in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.