One Shoe (part of iO)

Bureau One Shoe aan de slag voor E.ON

One Shoe zal de EnergieAssistent app in beheer nemen, optimaliseren en E.ON bijstaan in de productstrategie van de applicatie. 

One Shoe | 18 dec 2015

De gas- en energieleverancier lanceerde onlangs de EnergieAssistent, een smart home systeem. Onderdeel hiervan is een speciaal ontwikkelde app waarmee gebruikers direct inzicht in hun energieverbruik krijgen. Bureau One Shoe zal deze app in beheer nemen, optimaliseren en E.ON bijstaan in de productstrategie van de applicatie. 

Met de EnergieAssistent van E.ON's smart home systeem krijgt de gebruiker o.a. direct inzicht in het verbruik en de kosten van energie in huis. Per maand, per week, per dag en zelfs per uur. Daarnaast biedt de app met behulp van slimme stekkers en de slimme thermostaat volledige controle aan de gebruiker over apparaten in huis, ook op afstand. Van het nachtlampje tot de koelkast. De eventuele energiebesparende maatregelen die de gebruiker neemt, zijn direct zichtbaar in de app.

Met de op handen zijnde optimalisatie slagen wordt de iOS en Android applicatie nog geavanceerder en hoopt E.ON haar gebruikers zo nog bewuster te maken van hun energieverbruik en mogelijke besparingen. 

Over One Shoe

Bureau One Shoe is een geïntegreerd reclame- en internetbureau uit Utrecht met 40 specialisten op het gebied van strategiedesignUXreclameweb- en mobile development. One Shoe werkt onder meer voor DHLINGUniversiteit UtrechtWalibi en vele anderen.