One Shoe (part of iO)

Bureau One Shoe aanwezig op Dmexco 2015

Reclame- en internetbureau One Shoe neemt deel aan Dmexco 'the Digital Marketing Exposition and Conference'. Dmexco is hét toonaangevende internationale event voor de digitale media en marketing industrie.

One Shoe | 16 jul 2015

Dmexco is met ruim 60.000 m2 beursvloer, 800 standhouders en 32.000 bezoekers het grootste event op het gebied van digitale marketing en media in Europa. Alle wereldspelers zijn aanwezig en op het programma staan namen als Adobe, Amazon, E-bay, Facebook, IBM, Philips, Buzzfeed, Vice en Nestlé.

One Shoe samen met Dutch Digital Agencies op Dmexco

One Shoe zal op Dmexco aanwezig zijn samen met Dutch Digital Agencies, de meest toonaangevende digitale bureaus uit Nederland. Als 'Creative Holland' beschikken we over 150m2 standruimte en het Creative Holland house. Michel van Velde and Floris Derksen, oprichters van One Shoe, verwelkomen bezoekers graag bij de stand op Dmexco.

Over reclame- en internetbureau One Shoe

One Shoe is hét reclame- en internetbureau uit Utrecht met zowel traditioneel en digitaal DNA. Met 40 bevlogen specialisten realiseren we dagelijks high-end projecten voor opdrachtgevers als DHL, Universiteit Utrecht, Liberation Route Europe en Kieskeurig.nl.