One Shoe (part of iO)

Bureau One Shoe neemt deel aan Carrièredag Universiteit Utrecht

De UU-Carrièredag is voor alle bachelor- en masterstudenten, promovendi en alumni van de Universiteit Utrecht en vindt plaats op donderdag 5 februari 2015.

One Shoe | 20 jan 2015

Op donderdag 5 februari 2015 vindt voor de achtste keer de Carrièredag van de Universiteit Utrecht plaats. Tijdens deze dag wil reclame- en internetbureau One Shoe studenten met een IT- en Communicatieachtergrond inspireren om na te denken over de (on)mogelijkheden van veelbelovende technologieën als de Google Glass, Oculus Rift en iBeacon. Hoe zal de toekomst van applicatieontwikkeling eruitzien wanneer IT een nog belangrijkere rol gaat spelen in ons dagelijks leven?

De UU-Carrièredag is voor alle bachelor- en masterstudenten, promovendi en alumni van de Universiteit Utrecht. Het is mogelijk om workshops met bedrijven te volgen, een interactief forum bij te wonen, persoonlijke gesprekken te voeren met de deelnemende organisaties of een bezoek te brengen aan de banenmarkt. Ook is het mogelijk om een sollicitatietraining te volgen, het CV te laten nakijken of gratis een professionele profielfoto te laten maken voor bijvoorbeeld LinkedIn.

Bureau One Shoe is gespecialiseerd in zowel online als offline communicatie, waarbij de creativiteit van een reclamebureau wordt gecombineerd met de technische kennis van (web)applicatie development. Met een team van 40 specialisten werkt One Shoe voor (inter)nationale topmerken en organisaties zoals DHL, Walibi en Kieskeurig.nl. Daarnaast ontwikkelt het concepten in eigen beheer. 

Meer weten of aanmelden? Dat kan hier.