One Shoe (part of iO)

De global Drupal Business Survey 2019 is er weer!

De jaarlijkse global Drupal Business Survey is gelanceerd! Samen met de Drupal Association en Exove hebben we de Drupal Business Survey ontwikkeld. Om een goed beeld te krijgen van het Drupal landschap, vragen we Drupal bureau’s wereldwijd om deel te nemen aan de Drupal Business Survey.

One Shoe | 19 jul 2019

De Drupal Business Survey is dit jaar voor de vierde keer gelanceerd. De survey verschaft ieder jaar een schat aan informatie over de inzet en populariteit van het open source framework Drupal. Met dit onderzoek krijgen we meer inzicht in hoe Drupal bureau’s over de hele wereld de toepassing van Drupal beoordelen.

Focus op Drupal landscape en Drupal 9

Bij deze editie van het onderzoek ligt de focus onder andere op de ontwikkeling van het Drupal landschap in zijn geheel en wat de verwachtingen zullen zijn ten opzichte van Drupal 9.

De antwoorden zullen worden gebruikt om een geanonimiseerd en geaggregeerd rapport uit te brengen over de stand van zaken van Drupal. De resultaten en inzichten van deze enquête zullen officieel worden gepubliceerd op Drupal.org en worden 29 oktober 2019 gepresenteerd op het jaarlijkse Drupal CEO Dinner tijdens DrupalCon Amsterdam.

Deelname aan het onderzoek

Ook een bijdrage leveren aan Drupal? Jouw inbreng is van groot belang! Neem deel via deze link.