One Shoe (part of iO)

De nieuwe LeadingCourses.com app laat je je favoriete golfbaan ontdekken

De grootste onafhankelijke golfbaanvergelijker van Europa, LeadingCourses.com, lanceert zijn nieuwe app.

One Shoe | 11 apr 2018

Samen met One Shoe ontwikkelde LeadingCourses.com een app voor Android en iOS zodat golfers de beste, mooiste en meest uitdagende golfbanen in Europa kunnen vinden en hun mening kunnen geven. 

Iedere maand raadplegen ruim 350.000 golfers meer dan 25.000 golfbanen op LeadingCourses.com. Met de lancering van de app kunnen gebruikers nu ook mobiel betrouwbare, up-to-date informatie over greenfees en golfbanen bekijken. Inclusief foto’s, ratings, golfclubinformatie en relevante aanbiedingen. De app is inmiddels beschikbaar in negen talen. 

LeadingCourses.com Mobile App

Ontwikkeld met innovatieve app technologie React-Native

Bijzonder is dat de app is gebouwd met de app technologie React-Native van Facebook. Door gebruik te maken van dit cross-platform framework heeft One Shoe in één keer een app ontwikkeld voor Android en iPhone, terwijl wel de eigen gebruikersinterfaces van ieder platform konden worden aangehouden. Mooi, efficiënt en innovatief. Lees hier meer over de voordelen van React-Native voor app ontwikkeling.

Gedurende het jaar zal de app verder worden uitgebreid met verschillende functionaliteiten om golfers nog beter en sneller de hun volgende golfbestemming te laten vinden.  

Download hier de LeadingCourses.com app in de Google PlayStore
Download hier de LeadingCourses.com app in de AppStore

Over One Shoe

One Shoe is een internationaal opererend creatief digitaal bureau. We combineren merkstrategie met digitale strategie, creatie en web- en mobile development. Op die manier ontwikkelen we campagnes, platformen en toepassingen voor merken die het verschil willen maken.