One Shoe (part of iO)

DHL Express in Emerce eGuide 2016

De Emerce eGuide is de meest complete gids voor de marketeer die zich wil oriënteren binnen het aanbod van de diverse soorten bureaus in Nederland. 

One Shoe | 19 mei 2016

Ons werk voor DHLExpress is opgenomen in de Emerce eGuide 2016. De Emerce eGuide is de meest complete gids voor de marketeer die zich wil oriënteren binnen het aanbod van de diverse soorten bureaus in Nederland. 

DHL Express

In de zevende editie van de Emerce eGuide is het platform DHL Express uitgelicht. Samen met DHL Express realiseerden we een geheel vernieuwde responsive en meertalige  online omgeving op basis van het Drupal 7 CMS. De nieuwe DHLExpress.nl beschikt over verschillende opties voor een snelle levering van pakketten en handige online tools voor verzenden en traceren. 

Nieuwsgierig?

De Emerce eGuide is hier te bestellen. Heb je de papieren versie van de Emerce eGuide nog niet op de mat maar ben je al wel benieuwd naar de cases? De cases zijn ook online te vinden op eGuide.nl, de portfolio-site van alle Nederlandse interactieve bureaus met aansprekende cases en bureau-informatie. 

eguide