One Shoe (part of iO)

DHL Parcel en One Shoe presenteren op Emerce eDay

Met o.a. aandacht voor agile werken in web en (digital) marketing, customer journey mapping, user centered design en het belang van teamwork.

One Shoe | 21 sep 2015

DHL Parcel en reclame- en internetbureau One Shoe geven samen een presentatie tijdens Emerce eDay over de totstandkoming van het populaire platform DHLParcel.nl. Emerce eDay 2015 is hét evenement op het gebied van e-business, e-commerce, digital media en marketing.

Hoe realiseer je een geheel nieuw platform binnen twee maanden tijd?

DHL Parcel en One Shoe realiseerden in twee maanden tijd DHLParcel.nl, het meertalige platform met gebruiksvriendelijke track & trace-functie en interventiemogelijkheid ‘bezorger gemist’. En met succes, want het platform voor het versturen, ontvangen en volgen van pakketten werd al snel favoriet: het aantal gebruikers groeide binnen korte tijd met 100%.
 
In deze sessie vertellen Marjolein van Olst (E-commerce manager DHL Parcel Benelux) en Michel van Velde (Oprichter en CEO One Shoe) alles over dit intensieve samenwerkingstraject. Met o.a. aandacht voor agile werken in web en (digital) marketing, customer journey mapping, user centered design en het belang van teamwork.

Bezoek onze stand

Naast deze presentatie is One Shoe tijdens Emerce eDay de gehele dag te vinden op onze stand, nummer 16. Kom langs!

Over One Shoe

One Shoe is hét reclame- en internetbureau uit Utrecht met zowel traditioneel en digitaal DNA. Met 40 bevlogen specialisten realiseren we dagelijks high-end projecten voor opdrachtgevers als DHL Parcel, Universiteit Utrecht, Liberation Route Europe en Makelaarsland. Van complexe webplatformen en mobiele apps tot en met geïntegreerde on- en offline campagnes.

Bij One Shoe combineren we strategie, creatie en reclame met UX, web en mobile development. Alle disciplines onder één dak: dat is de kracht van One Shoe.

Emerce eDay vindt plaats op donderdag 8 oktober 2015 in de Kromhouthal in Amsterdam. De presentatie van One Shoe en DHL start om 12.40 uur.