One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Studiekeuze123 tweede plek bij Digital Communication Awards in Berlijn

Vrijdagavond in Berlijn heeft ons werk voor Studiekeuze123 de tweede prijs gewonnen bij de Digital Communication Awards in de categorie Educatie. Dat betekent dat Studiekeuze123.nl uit ruim zeshonderd inzendingen wereldwijd is verkozen tot een van de beste websites in de onderwijsindustrie!

One Shoe | 21 sep 2019

De Digital Communication Awards zetten jaarlijks de meest innovatieve digitale projecten uit Europa in de schijnwerpers. Studiekeuze123.nl is hét studiekeuze platform van Nederland en een initiatief van het ministerie van OCW in samenwerking met studenten en de hoger onderwijsinstellingen. De vakjury heeft Studiekeuze123 beoordeeld op verschillende facetten: strategie, innovatie, creativiteit, implementatie, resultaat en efficiency. 

Michel van Velde, CEO van One Shoe: “Het is fantastisch om deze Europese erkenning te krijgen voor ons werk. We werken al jaren met veel plezier aan het mogelijk maken van de digitale transformatie van Studiekeuze123. Dat het werk nu op Europees niveau gewaardeerd wordt, is een kroon op onze jarenlange samenwerking!”