One Shoe (part of iO)

Digital Impact Awards nomineert One Shoe driemaal

Met onze projecten voor Espria, My DHL Parcel en Thuisarts.nl zijn we geselecteerd voor de shortlist van de Digital Impact Awards.

One Shoe | 15 aug 2018

Met onze projecten voor Espria, My DHL Parcel en Thuisarts.nl zijn we geselecteerd voor de shortlist van de Digital Impact Awards.

Genomineerd voor ‘Best Intranet’: Espria
Espria is één van de grootste zorgorganisaties in Nederland met in totaal meer dan 18.000 werknemers. Het nieuwe Intranet is de verbindende factor in het dagelijkse werk en is een onmisbare digitale werkomgeving geworden. 

Genomineerd voor ‘Best use of digital in de transport- en logistieke sector’: My DHL Parcel
My DHL Parcel is een geavanceerde maar toch gemakkelijk te gebruiken B2X-verzendservice. Een zeer gebruiksvriendelijke webapplicatie op basis van de nieuwste technologie voor het verzenden van grote hoeveelheden commerciële zendingen. My DHL Parcel heeft al diverse prijzen gewonnen, waaronder twee Lovie Awards en vier Communicator Awards.

Genomineerd voor ‘Best use of digital’ in de gezondheidszorg en de farmaceutische sector: Thuisarts.nl
Thuisarts.nl is de nummer 1 volksgezondheidsinformatie in Nederland met meer dan 4 miljoen unieke paginaweergaven per maand. Het platform bundelt wetenschappelijk gevalideerde medische informatie en biedt betrouwbaar en onafhankelijk van huisartsen voor patiënten en verminderde het huisartsenconsult in Nederland met 12%. Onlangs heeft THuisarts.nl drie Communicator Awards gewonnen.

Over de Digital Impact Awards
De Digital Impact Awards zijn toonaangevende Europese prijzen op het gebied van digital stakeholder communication. De Digital Impact Awards zijn de grootste awardshow op het vlak van corporate communication voor digital work in het Verenigd Koninkrijk.