One Shoe (part of iO)

Driemaal winst bij de Drupal Splash Awards!

Vanavond hebben we tijdens de feestelijke awardnight twee Drupal Splash Awards in ontvangst mogen nemen EN zijn we met de prijs voor de Beste Drupal Website Van Het Jaar naar huis gegaan!

One Shoe | 27 jun 2019

De Splash Awards zijn prijzen voor het beste digitale werk gebouwd met het framework Drupal: het toonaangevende open-source CMS voor ambitieuze digitale ervaringen. 

Goud, zilver én Drupal Website van het Jaar 2019

Ons werk voor de Drupal website Kanker.nl is geprezen met een zilveren award in de categorie ‘Zorg’. Dit platform is dé nummer 1 plek in Nederland voor iedereen die met kanker te maken heeft. De website DHLParcel.nl is niet alleen in zijn eigen categorie 'Corporate' beloond met een gouden Splash Award maar is ook nog eens uitgroepen tot de overall Beste Drupal Website van het Jaar 2019!

Nu ook in de race voor Europese prijzen

Beide projecten zijn beloond met een award en mogen nu meedoen met de Europese verkiezingen die wordt gehouden tijdens DrupalCon, deze oktober in Amsterdam.  

Ook twee DIA Awards in de pocket

Naast deze mooie awards hebben we op dezelfde avond nóg twee awards gewonnen, namelijk: de Dutch Interactive Awards! De DIA zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers.