One Shoe (part of iO)

One Shoe goud sponsor DrupalCon Amsterdam

DrupalCon Amsterdam komt eraan! Samen met 1500 Drupal enthousiastelingen, influencers en andere organisaties zullen wij bij dit internationale event aanwezig zijn om ons steentje bij te dragen aan de community en geïnspireerd te raken door verschillende talks en ontmoetingen. One Shoe is dit jaar goud sponsor van DrupalCon Amsterdam, zien we je daar?

One Shoe | 12 sep 2019

DrupalCon Amsterdam

Bij DrupalCon draait alles om - inderdaad - Drupal! Gedurende deze week biedt DrupalCon het podium aan de meest ambitieuze casestudies en geeft het je de kans om anderen te inspireren, je eigen werk naar een hoger niveau te tillen of te kijken wat Drupal voor jou te bieden heeft als potentiële gebruiker. 

Drupal is een populair content management framework waarmee wereldwijd miljoenen websites en applicaties worden ontwikkeld. Als een van de grondleggers van de Drupal community in Nederland is One Shoe al sinds jaar en dag groot fan. Het Drupal CMS heeft een open source karakter en wordt actief onderhouden door een wereldwijde community van ontwikkelaars. Door het sponsoren van DrupalCon dragen we bij aan de kennisontwikkeling binnen de community en de doorontwikkeling van het framework.

Presentatie: Brexit en digitale marketing

Wat kunnen we op marketinggebied leren over het Brexit referendum? One Shoe’s CEO Michel zal tijdens Drupalcon een presentatie geven over hoe innovatieve digitale marketing technieken zijn ingezet om te komen waar we nu zijn. Hij geeft inzicht in de ‘leave’ campagne en verteld wat we hieruit kunnen leren. Werk je in de digitale marketing of development? Dan is deze talk, die op 30 oktober zal plaatsvinden, zeker wat voor jou!  

Drupal CEO Dinner

Met trots en enthousiasme presenteren CEO's Michel van Velde (One Shoe) en Janne Kalliola (Exove) het jaarlijkse Drupal CEO-diner tijdens DrupalCon Amsterdam! Deze traditie is begonnen tijdens DrupalCon München 2012 en is de afgelopen 7 jaar uitgegroeid tot een van de grootste sociale evenementen tijdens Europese DrupalCons. Deze avond biedt directors, CEO’s en agency leaders de mogelijkheid om elkaar te leren kennen, met elkaar van gedachten te wisselen en kennis te delen over de inzet en toepassing van het populaire Drupal CMS. Aanmelden kan via deze link!