One Shoe (part of iO)

Dutch Interactive Award nominatie voor qlinker!

We zijn hartstikke trots te melden dat we met qlinker genomineerd zijn voor de Dutch Interactive Awards, de award voor de beste digitale interactieve projecten in Nederland!

One Shoe | 02 jun 2020

qlinker en One Shoe genomineerd voor de Dutch Interactive Award

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor de allerbeste Nederlandse digitale makers. De genomineerde cases zijn, door een onafhankelijke jury met zwaargewichten uit de Nederlandse online wereld, geselecteerd op basis van concept, design en UX, resultaat en optimalisatie.

Over de qlinker app

Mitros vindt dat huren anders kan. Met 30.000 woningen is het een van de grotere woningcorporaties van Nederland. Onder de corporate startup naam ‘qlinker’ wilde Mitros een nieuwe woningcorporatie oprichten. Volledig rondom de wensen van de huurder, zonder rekening te hoeven houden met bestaande systemen en processen. De droom? Een aanzienlijke verbetering van klanttevredenheid én efficiency in de business van de woningcorporatie. Een woningcorporatie die efficiënter omgaat met maatschappelijk geld!

Aan One Shoe de vraag om als strategisch digitaal partner de website en qlinker app te ontwikkelen. Alle processen en handelingen rondom (ver)huur zijn zoveel mogelijk gedigitaliseerd en geautomatiseerd zodat huurders met één druk op de knop al hun huurzaken regelen, waar en wanneer ze willen. De woningcorporatie in je broekzak!

Genomineerd in de categorie 'Service'

qlinker is genomineerd in de categorie 'Service': omgevingen waarbij diensten worden geleverd via internet en waarbij bedrijfsprocessen worden vertaald naar een omgeving voor eindgebruikers. Op dinsdag 3 november wordt tijdens de award show in de Beurs van Berlage bekend wie er met de gouden of zilveren Dutch Interactive Award naar huis gaat.