One Shoe (part of iO)

E-health website Thuisarts.nl wederom in de prijzen bij Splash Awards

Thuisarts.nl heeft vrijdag 12 december de Splash Award gewonnen voor de beste website van de Benelux in de categorie Media/Publishing.

One Shoe | 15 dec 2014

Thuisarts.nl, een project van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), heeft vrijdag 12 december de Splash Award gewonnen voor de beste website van de Benelux in de categorie Media/Publishing.

De Splash Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste websites die zijn ontwikkeld en gebruikmaken van het opensource-content managementsysteem Drupal. De internationale vakjury onder leiding van Holly Ross (Executive Director bij de Drupal Association), Jeffrey A. "jam" McGuire (Open Source Evangelist bij Acquia) en Robert Douglass (Director of Products bij Commerce Guys) kozen voor Thuisarts.nl omdat het een geweldig voorbeeld is van hoe een grote hoeveelheid content op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd kan worden.

Thuisarts.nl is de nummer 1 website van Nederland als het gaat om betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte. De website is ontwikkeld door reclame- en internetbureau One Shoe uit Utrecht. One Shoe is door het Nederlandse Huisartsen Genootschap gevraagd een website uit te denken en te ontwikkelen waarmee mensen snel en gemakkelijk betrouwbare medische informatie over ziekte en gezondheid kunnen raadplegen. Momenteel bezoeken maandelijks bijna 2 miljoen mensen de website.

Thuisarts.nl won eerder al de Niek de Jongprijs van Zorgverzekeraars Nederland voor ‘goed nieuws in de gezondheidszorg’. Ook was de website genomineerd voor Website van het Jaar 2014.