One Shoe (part of iO)

eHealth apps FocusCura nu ook aangeboden door Apple Premium Resellers

Op deze wijze worden met de innovatieve eHealth-oplossingen wereldwijd zoveel mogelijk cliënten en zorgverleners bereikt. 

One Shoe | 08 jun 2016

FocusCura is als eerste Nederlands bedrijf geselecteerd als Apple Mobility partner, een samenwerking tussen Apple en honderd internationale bedrijven om nieuwe applicaties en tools voor de iPhone en iPad te ontwikkelen. Dit betekent onder andere dat de eHealth apps die FocusCura samen met One Shoe ontwikkelt nu ook worden aangeboden door Apple Premium Resellers.

FocusCura en bureau One Shoe werken samen aan diverse eHealth applicaties waaronder ‘ThuisMeten’, een applicatie waarmee patiënten zelf vanuit huis met gekoppelde apparatuur bloeddruk en hartslag kunnen meten en de meetgegevens naar de zorgverlener kunnen versturen. ThuisMeten kreeg hiervoor eerder al een nominatie voor de Dutch Interactive Award, de vakprijs voor het beste interactieve werk van Nederland.

Apple Mobility Partnership

Het Apple Mobility partnership houdt onder meer in dat de eHealth apps van FocusCura door Apple Premium Resellers worden aangeboden en dat er gebruikgemaakt kan worden van Apple's expertise en wereldwijde bereik. Op deze wijze worden met de innovatieve eHealth-oplossingen wereldwijd zoveel mogelijk cliënten en zorgverleners bereikt. 

FocusCura is hierdoor in staat om samen met One Shoe de allerbeste iPhone en iPad apps te ontwikkelen die optimaal gebruikmaken van de nieuwste mogelijkheden van iOS en Apple's software, waaronder HealthKit en CareKit. Zo ontstaan unieke en eenvoudige mogelijkheden om data te delen en communicatie tussen cliënten en zorgverleners mogelijk te maken.

De eerste Apple Premium Resellers die de FocusCura eHealth-diensten zullen aanbieden, zijn ATEA in Zweden en Amac en Scholten Awater in Nederland.

Over One Shoe

One Shoe is een geïntegreerd reclame- en internetbureau met zowel strategie, concept, creatie, advertising, ux, web- en mobile development in huis. One Shoe doet veel in de healthcare sector en is onder meer werkzaam voor het UMCU, Antonius Ziekenhuis, Meda Pharma, Sanofi, FocusCura en vele anderen.