One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Emerce 100: One Shoe wederom een van de beste agencies van Nederland dankzij hoge beoordeling

Volgens Emerce behoort One Shoe ook dit jaar weer tot de top 100 beste Nederlandse e-businesses! In de beoordeling van de 16e Emerce 100, hebben wij dit jaar vijf en een halve ster mogen ontvangen in de categorie ‘Digital Agency Full-service Middelgroot.

One Shoe | 28 apr 2021

Wij zijn ontzettend trots dat ons werk voor merken als Damen Shipyards,  Leolux, Stage Entertainment en Longfonds wordt beoordeeld met de hoogste rating die wij tot nu toe hebben mogen ontvangen. Die is extra waardevol omdat deze score is gebaseerd op feedback van onze klanten, beslissers en andere professionals uit de online industrie. Zij hebben ons beoordeeld op betrouwbaarheid, flexibiliteit, prijs-kwaliteitverhouding en kennis van de markt. 

Emerce 100

Emerce 100 is een jaarlijkse uitgave van Emerce waarin beslissers uit de online industrie prestaties beoordelen van dienstenleveranciers uit verschillende categorieën. Dit jaar werden er 868 bedrijven onderzocht. Het onderzoek is uitgevoerd door Motivaction in combinatie met andere relevante marktdata.