One Shoe (part of iO)

Espria Intranet wint zilveren Drupal Splash Award

One Shoe is trots dat het intranet dat we hebben ontwikkeld voor zorggroep Espria een zilveren Drupal Splash Award heeft gewonnen.

One Shoe | 21 jun 2017

One Shoe is trots dat het intranet dat we hebben ontwikkeld voor zorggroep Espria een zilveren Drupal Splash Award heeft gewonnen. De Drupal Splash Awards zijn de jaarlijkse prijzen voor de beste websites ontwikkeld met het open source CMS systeem Drupal. 

Tijdens een feestelijke award night in Utrecht werden de winnaars bekend gemaakt. Het Espria Intranet was genomineerd in de categorie 'Social/Community' en gaat dus met de zilveren Splash Award naar huis. Espria is een van de grootste zorgorganisaties van Nederland. Er werken ruim 20.000 medewerkers bij Espria in voornamelijk uitvoerende functies, verspreid over verschillende locaties en veel bij zorgklanten thuis. Espria heeft door One Shoe een gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk intranet (of liever: digitale werkomgeving) op basis van Drupal laten ontwikkelen die dé verbindende factor is geworden voor het dagelijks werk van de medewerkers. 

Het Drupal CMS bood One Shoe en Espria veel flexibiliteit en alle vrijheid om het intranet in te richten zoals Espria dat wenste. Door de juiste combinatie van modules en koppelingen en het goed configureren van content- en documentatiebeheer is het intranet een onmisbaar platform geworden. 

Meer weten over het laten ontwikkelen van een intranet op basis van Drupal?

Neem dan contact met ons op!