One Shoe (part of iO)

Frankwatching & One Shoe ontwikkelen User Experience (UX) training

De manier waarop klanten een website of app gebruiken en ervaren, bepaalt in grote mate het succes van een merk en organisatie. Hoe zorg je voor een frictieloze gebruikerservaring? En hoe breng je met user research (o.a. user tests en toptaken-onderzoek) de behoeften van je doelgroep in kaart? Op die vragen krijgen cursisten antwoord in de nieuwe 2-daagse training User Experience die we hebben ontwikkeld in samenwerking met Frankwatching Academy. One Shoe’s UX Lead Floor van Riet is de trainer.

One Shoe | 14 aug 2019

UX

Trainer Floor van Riet vertelt: “Merken en bedrijven zien steeds meer het belang van User-Centric Design en UX. We zien een behoefte van marketing- en communicatieprofessionals aan praktische handvatten om zelf met UX aan de slag gaan. Daarom hebben we samen met Frankwatching Academy de 2-daagse training ontwikkeld.”

Inhoud van de training

In de training maak je als cursist kennis met User Experience (UX) en gaan je aan de slag met UX Design, Proces en Research. Je kruipt in de huid van de bezoeker en leert anticiperen op zijn of haar wensen, behoeften en gedrag. Daarnaast bedenk en ontwerp je oplossingen waarbij de gebruiker centraal staat en die de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van je website of app vergroten.

Invulling van de training

De training bestaat uit twee dagen: de eerste dag zullen we ingaan op het UX proces en onderzoek. De tweede dag gaan we de verkregen inzichten doorvoeren in een ontwerp. Deze dagen zullen verschillende theorieën voorbij komen over gedragsbeïnvloeding, gebruiksgemak en trends op het gebied van UX.

One Shoe partner voor UX-trainingen Frankwatching

One Shoe is de educatiepartner voor UX-trainingen bij Frankwatching. En hier blijft het niet bij: in de toekomst zal er een uitbreiding komen van het trainingsaanbod zoals webinars en één daagse trainingen.

Bij zijn?

De eerste trainingen staan gepland op 19/26 september en 21/28 november. Schrijf je hier in!

Meer weten over de training?

Neem contact op met Floor!