One Shoe (part of iO)

We zijn genomineerd voor de Drupal Splash Awards!

Wij zijn onder onze nieuwe naam iO tweemaal genomineerd voor de Drupal Splash Awards. Deze jaarlijkse awardverkiezing wordt georganiseerd door de Drupal community en zet de beste Nederlandse Drupal projecten van het jaar in de schijnwerpers.

One Shoe | 25 okt 2021

genomineerd drupal splash awards 2021

Nominaties voor uiteenlopende projecten

Drupal is een toonaangevend open-source CMS waarmee we ambitieuze digitale ervaringen kunnen ontwikkelen.Voor het Drupal project voor Stage Entertainment zijn wij genomineerd in de categorie ‘Commerce’. Het platform voor de grootste musicalproducent van Europa is helemaal ontwikkeld rondom de behoeften van de musicalbezoekers en zorgt dat Stage Entertainment op Europees niveau een consistente en rijke musicalervaring kan neerzetten. 

Het online platform coronaplein.nu heeft een nominatie ontvangen in de categorie ‘Healthcare’. De website, die in opdracht van Longfonds is gebouwd, is de plek waar mensen met Long COVID terecht kunnen voor geverifieerde informatie en contact met professionals en lotgenoten.

Een derde nominatie voor iO

Ook digital agency Burst heeft onder de naam iO een nominatie ontvangen. Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) is in de categorie ‘Publishing Media’ genomineerd. Het nieuwe Drupal platform van het IFFR creëert van betekenisvolle, digitale interacties met het publiek.

De winnaars worden donderdag 28 oktober om 16:00 bekend gemaakt.

Over iO

Eén vertrouwd aanspreekpunt en tegelijkertijd toegang tot een brede waaier aan specialisaties: samen met meer dan 25 andere bedrijven in Nederland, België, Zweden en Bulgarije worden we binnenkort één merk: iO. Dit nieuwe merk is een logische volgende stap in onze missie om dé end-to-end partner voor onze klanten te worden. Het doel? Klanten volledig ontzorgen in al hun behoeften. Van strategie, marketing en creatie tot UX, design en high-end development. Naadloos over disciplines en locaties heen, en altijd met de focus op de eindgebruiker. Maak alvast kennis met iO op iodigital.com.