One Shoe (part of iO)

Genomineerd voor de prestigieuze Lovie Awards

Thuisarts.nl maakt opnieuw kans op een Award! Het online gezondheidsplatform dat One Shoe samen met het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG) heeft ontwikkeld, is genomineerd voor een prestieuze Lovie Award, de ‘Oscar van het Internet’.

One Shoe | 08 okt 2018

Thuisarts.nl is uit meer dan 1500 aanmeldingen uit 33 landen voor deze Europese prijs geselecteerd door de jury, The International Academy of Digital Arts and Sciences.

Over Thuisarts.nl

Maandelijks vinden ruim 1,7 miljoen Nederlanders betrouwbare en onafhankelijke (medische) informatie die is samengesteld door artsen over gezondheidsklachten en ziekten op Thuisarts.nl. Onderzoek in het British Medical Journal toont aan dat dankzij het gezondheidsplatform het aantal huisartsconsulten met 12 % in Nederland is gedaald.

Uitreiking

One Shoe en NHG maken kans op twee prijzen: de vakprijs en de publieksprijs. Op vote.lovieawards.eu kan het publiek tot en met 27 september zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs: De People’s Lovie Award. Op donderdag 15 november 2018 worden de winnaars tijdens de Award show in Londen bekendgemaakt.