One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Boek nu kosteloze inspiratiesessie tijdens de eHealthweek 2019

Van 22 t/m 26 januari staat Nederland tijdens eHealth Week 2018 in het teken van digitale gezondheid. Hét moment om jezelf en je collega’s vrijblijvend te laten inspireren. 

| 27 dec 2018

Speciaal voor ziekenhuizen en zorgorganisaties hebben Floor van Riet (UX Strateeg) en Michel van Velde (oprichter One Shoe) de inspiratiesessie '7 Digitale Innovatiekansen voor een betere zorg' ontwikkeld. Een sessie vol concrete Nederlandse voorbeelden, maar ook met praktische handvatten waarmee je op de lange én korte termijn aan de slag kunt. Desgewenst kunnen we de sessie zelfs toespitsen op de context waarin jouw organisatie zich nu bevindt.  

Tijdens de eHealth Week komen we graag langs op locatie om deze in-house inspiratiesessie te geven!

Kennis- en inspiratiesessie

7 Digitale innovatiekansen voor een betere zorg

In deze interactieve sessie onderzoeken Michel van Velde (CEO) en Floor van Riet (senior UX Strateeg) hoe je als zorgorganisatie op een onderscheidende manier kunt voorzien in de digitale behoeften van patiënten, cliënten en hun naasten. Ook geven ze je een update over de digitale trends en ontwikkelingen voor 2019, waaronder chatbots, conversational interfaces, API-first en contentmarketing.

Spreker 1: Michel van Velde

Michel van Velde is oprichter en CEO van One Shoe. One Shoe is een creatief & digitaal bureau en werkt al jarenlang voor zorgorganisaties als het St. Antonius Ziekenhuis, Sanofi Genzyme en Thuisarts. Met meer dan 45 specialisten creëert het campagnes en digitale oplossingen die een positieve impact hebben op het dagelijks leven van mensen.

Spreker 2: Floor van Riet

Floor is UX Lead bij creatief & digitaal bureau One Shoe. Hij adviseert organisaties over de inzet van digitaal en vertaalt strategische keuzes in digitale concepten die werken. Online oplossingen die processen versimpelen, mensen blijer maken, dialoog faciliteren en conversie verhogen. Zijn expertise ligt op het snijvlak van strategie en UX.

Deze sessie bij jou op locatie? Neem dan contact met ons op.