One Shoe (part of iO)

Internationale Drupal Splash Award uitgereikt aan platform Kanker.nl

Het platform Kanker.nl heeft bij de uitreiking van de Internationale Splash Awards de tweede plek weten te bemachtigen in de categorie Health! De awarduitreiking vond plaats tijdens DrupalCon Amsterdam, het grootste event in Europa over Drupal.

One Shoe | 29 okt 2019

De Splash Awards onderscheiden de beste projecten ter wereld gebouwd met Drupal. Drupal is een populair content management framework waarmee miljoenen websites en applicaties worden ontwikkeld. Platform Kanker.nl is beoordeeld op verschillende criteria waaronder business case, inzet van technologie, kwaliteit van uitvoering, community bijdragen, innovativiteit, concept, strategy, UX en design.

Over Kanker.nl

Kanker.nl is het centrale online platform in Nederland met informatie over kanker, voor iedereen die ermee te maken krijgt. One Shoe en Stichting Kanker.nl ontwikkelden het Drupal platform om patiënten, (ex)patiënten en hun naasten te helpen om hier gevalideerde informatie over de ziekte te vinden, de dialoog met professionals te voeren en ervaringen met lotgenoten uit te wisselen. Inmiddels telt kanker.nl elk maand ruim 450.000 unieke bezoekers, 25.000 deelnemers en zo'n 1.000 bloggers.