One Shoe (part of iO)

One Shoe organiseert kennissessie voor ziekenhuizen tijdens eHealth Week 2018

Op dinsdagmiddag 23 januari 2018 organiseert One Shoe in het kader van de  landelijke eHealth Week een gratis kennissessie voor professionals werkzaam bij (topklinisch) ziekenhuizen en UMC’s. 

One Shoe | 21 dec 2017

In het kader van de eHealth Week 2018 organiseert bureau One Shoe met medewerking van het St. Antonius Ziekenhuis een gratis kennissessie voor professionals van (topklinische) ziekenhuizen en UMC’s over de digitale dienstverlening op ziekenhuiswebsites.

Kennissessie 

‘Een optimale digitale dienstverlening met uw ziekenhuis website'

De website van uw ziekenhuis speelt een cruciale rol bij het informeren en ondersteunen van uw patiënten en hun naasten, verwijzers, werkzoekenden en secundaire doelgroepen. Veel ziekenhuissites focussen op het bieden van voorlichting met informatieve pagina’s over aandoeningen, behandelingen, afdelingen en centra. Maar het bieden van services – zoals het maken van een afspraak of aanvragen van een recept – is minstens zo belangrijk. Hoe creëert u een ziekenhuis website dat al die doelgroepen optimaal faciliteert?

Tijdens deze kennissessie op dinsdagmiddag 23 januari delen het St. Antonius Ziekenhuis en bureau One Shoe hun ervaringen en vertellen zij u hoe u dit proces kunt vormgeven.

Presentatie 1

Hoe betrekt u binnen het dynamisch speelveld van de ziekenhuisorganisatie alle betrokkenen om te komen tot een succesvolle website of portaal?

Door Corine Borghardt, senior communicatie adviseur/online marketeer & Marit Bosman, hoofd marktonderzoek St. Antonius Ziekenhuis

Lees verder

Presentatie 2

Hoe laat je als ziekenhuis je digitale dienstverlening optimaal aansluiten bij je doelgroepen?

Door Floor van Riet, User Experience Specialist bij bureau One Shoe

Lees verder

Meld u aan!

Datum: Dinsdag 23 januari 2018
Tijd: 14.30 - 17.00 uur
Locatie: Janskerkhof 16, Utrecht
Kosten: De kennissessie ziekenhuis websites is gratis en exclusief voor professionals werkzaam bij (topklinisch) ziekenhuizen en UMC’s. 
Aanmelden: via info@oneshoe.nl of klik hier voor meer informatie.