One Shoe (part of iO)

Leer van het succes van Thuisarts.nl tijdens de landelijke eHealth Week

Bezoek gratis het seminar Health Meets Digital en leer hoe het succes van Thuisarts.nl te kopiëren is naar andere digitale projecten in de zorg.

One Shoe | 13 jan 2017

Health Meets Digital staat in het kader van de landelijke eHealth Week helemaal in het teken van vooraanstaande projecten van Future Health Design. Digitale experts van Greenberry, Triple en One Shoe nemen je mee langs cases van zorg op afstand zoals App de Vakantiedokter, het succes van de populaire website Thuisarts.nl, een VR toepassing voor de behandeling van PTSS en meer.

Het succes van Thuisarts.nl

Medische publieksinformatiewebsite Thuisarts.nl trekt maandelijks 1,8 miljoen bezoekers, wordt door bijna alle huisartsen tijdens het consult gebruikt, won diverse awards waaronder de populairste Gezondheidswebsite van het Jaar (2016) én leidt volgens wetenschappelijk onderzoek tot aantoonbaar miljoenen minder huisartsbezoeken per jaar. Wat maakt Thuisarts nou tot een succes? In deze sessie gaat het Nederlands Huisartsen Genootschap dieper in op de factoren die Thuisarts tot een succes maakten en geeft One Shoe inzicht in hoe dit succes te kopiëren is naar andere digitale projecten in de zorg.

Wil je hier graag bij zijn?

Meld je dan hier gratis aan.