One Shoe (part of iO)

Mirjam van der Werff nieuwe Operations Manager bij bureau One Shoe

Internet- en reclamebureau One Shoe breidt het management verder uit met de komst van Mirjam van der Werff in de rol van Operations Manager.

One Shoe | 02 jul 2015

Internet- en reclamebureau One Shoe breidt het management verder uit met de komst van Mirjam van der Werff in de rol van Operations Manager. Zij zal, samen met oprichters Floris Derksen en Michel van Velde, de dagelijkse leiding over het snelgroeiende bureau voeren.

Van der Werff (38) werkte de afgelopen 15 jaar als (senior) Traffic Manager bij o.a. PPGH/JWT, Saatchi & Saatchi, UbachsWisbrun, LOWE en V&D. Per 1 juni heeft zij plaatsgenomen in het management van One Shoe waar zij eindverantwoordelijk is voor alle operationele processen binnen het bureau. 

Van der Werff: “Met mijn achtergrond in advertising kan ik een hele mooie bijdrage leveren aan de verdere integratie van traditioneel en digitaal in de campagnes van One Shoe. Ik vind het een uitdaging dit proces samen met het team vorm te gaan geven.".

Mirjam van der Werff

Internet- en reclamebureau One Shoe is opgericht in 2006 en heeft inmiddels ruim 40 specialisten in dienst op het gebied van merkstrategie, advertising, design, UX, web- en mobile development. One Shoe is gevestigd in Utrecht en werkt o.a. voor DHL, ING, Makelaarsland, ONVZ, PostNL, Rijkswaterstaat, Universiteit Utrecht en Walibi.