One Shoe (part of iO)

iO spreekt op Mobile Healthcare Congres over innovatie in de zorg

Wij zijn als iO aanwezig op het Mobile Healthcare Congres op 17 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit event is het grootste digital health event van Nederland. Bezoek er gratis onze presentatie ‘4 stappen om meer slagkracht te krijgen voor je innovatie’! 

One Shoe | 05 nov 2021

Mobile Healthcare Congres 2021

Iedereen die bezig is met innoveren in de zorg weet: er zijn genoeg vraagstukken die het waard zijn opgelost te worden - maar de context, organisatie en stakeholders maken dat je vaak niet zo snel kunt bewegen als je wilt.

Op woensdag 17 november van 14:00 -14:45 geeft Innovatiestrateeg Uilke Duinstra de presentatie ‘4 stappen om meer slagkracht te krijgen voor je innovatie’. Hij heeft talloze innovatietrajecten begeleid en weet wat er voor nodig is om innovatie te omarmen, te verspreiden en te accelereren. Aan de hand van een erkend innovatiemodel met 4 stappen vertelt hij hoe.

Meld je nu (gratis) aan

De presentatie van Uilke en vele andere presentaties zijn gratis bij te wonen voor mensen die werkzaam zijn in de zorg. Het Mobile Healthcare Congres vindt dit jaar in een hybride vorm plaats. Hierdoor kan je kiezen om fysiek aanwezig te zijn in de Jaarbeurs in Utrecht, of om digitaal aanwezig te zijn. Aanmelden voor het congres kan hier.

iO - Infinite Opportunities

Onder de naam iO, dat symbool staat voor infinite opportunities, heeft One Shoe samen met 25 andere organisaties in Nederland, België, Zweden en Bulgarije de krachten gebundeld in één merk: iO. Als iO zetten wij ons in om dé end-to-end partner te worden op het gebied van strategie, marketing, content, creatie en technologie. Het doel? Klanten volledig ontzorgen in al hun behoeften. Naadloos over disciplines en locaties heen, en altijd met de focus op de eindgebruiker. Dit doen we onder in de zorgsector andere voor Longfonds, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Janssen, Thuisarts.nl, UMC Utrecht en Boehringer Ingelheim.