One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe spreekt op Mobile Healthcare Congres over conceptontwikkeling in de zorg

Mobile Healthcare Congres is het grootste Digital Health event van Nederland en vindt plaats op woensdag 18 november.

One Shoe | 04 nov 2020

One Shoe spreekt op Mobile Healthcare Congres over conceptontwikkeling in de zorg

Iedereen die met moderne technologie de zorg beter wilt maken, hoopt de juiste oplossing op het juiste moment voor de juiste doelgroep te ontwikkelen. Een digitale oplossing die voorziet in een enorme behoefte. Die sweetspot is niet vanzelfsprekend. Hoe zorg je dat jouw digitale oplossing aansluit op (latente) behoeften? Welke methodes kun je gebruiken om slim te valideren en innoveren? En is het wel zo verstandig om hier de eindgebruikers bij te betrekken? 

Op woensdag 18 november van 11.45 - 12.15 uur geeft Floor van Riet (User Experience Lead) de presentatie ‘Hoe vertaal je behoeften naar nieuwe concepten?’ op het Mobile Healthcare Congres. In deze sessie geeft hij concrete adviezen om organisaties in de zorg te helpen een hyperrelevante digitale oplossing te ontwikkelen.

Meld je nu (gratis) aan

De presentatie van Floor en vele anderen is gratis bij te wonen voor mensen werkzaam in de zorg. Het Mobile Healthcare Congres vindt dit jaar volledig digitaal plaats met een plenair programma, livestream, virtuele break-out sessies en online netwerkmogelijkheden. Aanmelden kan via deze link

Kennis delen

Bij One Shoe ontwikkelen we al jarenlang toonaangevende digitale oplossingen in de health en farmasector. We vinden het belangrijk om de ervaring en kennis die we hier opdoen te delen, zodat we samen met zorgorganisaties steeds betere en relevantere oplossingen kunnen ontwikkelen en gezamenlijk impact kunnen maken op de zorg. We werken o.a. samen met Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), Sanofi Genzyme, Stichting Kanker.nl, de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), St. Antonius Ziekenhuis, UMC Utrecht en vele anderen.