One Shoe (part of iO)

NHG en One Shoe lanceren geheel vernieuwde Thuisarts

Met de nieuwe omgeving wordt de onafhankelijke en betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid nog beter leesbaar en toegankelijk.

Tibor Uittenbogaard | 02 aug 2017

Vandaag hebben het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en One Shoe de nieuwe versie van Thuisarts gelanceerd. Met de nieuwe omgeving wordt de onafhankelijke en betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid nog beter leesbaar en toegankelijk.

Verbeterde zoekfunctionaliteiten

One Shoe en het NHG werken al sinds 2010 samen aan Thuisarts. Het platform geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte zowel bij vragen en klachten thuis, voor, tijdens én na het bezoek aan de huisarts. Thuisarts is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de nummer 1 medische publieksinformatie website van Nederland en trekt maandelijks ruim 1,7 miljoen bezoekers.

De afgelopen periode hebben het NHG en One Shoe hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwe versie van Thuisarts, zodat de website ook de komende jaren weer een prijswinnend en toonaangevend voorbeeld voor eHealth toepassingen in Nederland blijft. Een van de verbeteringen voor de 1,7 miljoen maandelijkse bezoekers is dat het zoeken beter en makkelijker gaat. Het nieuwe ontwerp is bewust rustig gehouden om primair te kunnen focussen op de inhoud. Ook zijn de korte films beter vindbaar, en is het navigeren binnen de website makkelijker en overzichtelijker.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Tibor Uittenbogaard, Business Consultant bij One Shoe, of bel +31 30 231 75 21.