One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe wint pitch nieuwe campagne Holla Advocaten

Advocatenkantoor Holla Advocaten heeft bureau One Shoe geselecteerd voor het ontwikkelen van de nieuwe online campagne. Het Utrechtse creatieve en digitale bureau is als winnaar uit de pitch gekomen tegen een ander landelijk opererend bureau.

One Shoe | 15 dec 2020

Holla Advocaten behoort tot de top 25 van Nederland. Met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en sinds 2019 ook Utrecht is Holla de afgelopen jaren sterk gegroeid. In maart 2020 heeft Holla een strategische alliantie gesloten met het Britse TLT. Om de zichtbaarheid van het kantoor verder te vergroten en het internationale karakter van Holla onder de aandacht te brengen is gekozen voor een nieuwe online campagne. Op basis van een strategische aanpak en scherpe creatieve doorvertaling koos het kantoor voor One Shoe.

Holla Advocaten richt zich op de private en (semi-)publieke sector. Het positioneert zich als sparring partner en helpt de klant proactief met praktische ondersteuning en persoonlijke aandacht. Die waarden gaan terugkomen in de nieuwe campagne. Een campagne die bijdraagt aan branding maar tegelijkertijd ook converterend is. Er is niet alleen gekozen voor het creatieve voorstel dat voldoet aan beide voorwaarden, maar ook voor de multidisciplinaire aanpak van One Shoe.

Uiteindelijk zal de nieuwe campagne Holla Advocaten helpen om nationaal en internationaal verder te groeien. We'll keep you posted!

Op zoek naar een bureau voor jouw volgende campagne?

Michel (Oprichter & Merkstrateeg) weet alles over succesvolle campagnes