One Shoe (part of iO)

Nieuwe collega's versterken One Shoe

Twee nieuwe collega's zijn het team van One Shoe komen versterken. One Shoe is een creative & digital agency en realiseert campagnes en digitale oplossingen voor merken als Yakult, DHL Parcel en Sanofi Genzyme.  

One Shoe | 05 mei 2018

Twee nieuwe collega's zijn het team van One Shoe komen versterken. One Shoe is een creative & digital agency en realiseert campagnes en digitale oplossingen voor merken als Yakult, DHL en Sanofi Genzyme.  

Michiel van Leeuwen versterkt sinds maart 2018 het team als project manager. Een functie waarin hij de nodige kennis en ervaring heeft. Zo heeft hij de afgelopen 6,5 jaar jaar gewerkt bij Drupal bureau Triquanta. Daarvoor was hij werkzaam bij verschillende webbureau’s in Amsterdam. Ook heeft hij ervaring met implementatietrajecten van corporate websites, nieuwssites en verschillende intranetten.

Thomas van der Velde is aan de slag als frontend developer en heeft die functie de voorgaand bijna 7 jaar vervuld bij de Internet Jongens. Hij heeft erg veel ervaring met het ontwikkelen van schaalbare webapplicaties binnen complexe structuren. Hij is verzot op open source technieken en draagt graag zijn steentje bij aan de community.