One Shoe (part of iO)

Nieuwe online verzendapplicatie DHL Parcel live!

One Shoe verzorgde de User Experience (UX) en het front-end development voor de nieuwe verzendapplicatie van DHL Parcel.

One Shoe | 11 nov 2015


Wil je eenvoudig en snel online je pakket verzendklaar maken? Dat kan vanaf nu met de nieuwe online verzendapplicatie van DHL Parcel. One Shoe verzorgde de User Experience (UX) en het front-end development.

One Shoe en DHL Parcel maken het de gebruiker van dhlparcel.nl graag zo eenvoudig mogelijk: bij de ontwikkeling van de verzendapplicatie hebben we veel aandacht besteed aan een duidelijke interface, heldere content en customer centered design.

In een paar stappen kan een zending worden aangemeld, een label worden aangemaakt en veilig online worden betaald. De applicatie werkt ook op tablet en smartphone. Ook de bekende track & trace opties blijven in de nieuwe applicatie beschikbaar.

De nieuwe verzendapplicatie is er voor het versturen van pakketten binnen de Benelux. Internationale zendingen zijn vanzelfsprekend ook mogelijk. De verzendapplicatie daarvoor wordt volgend jaar vernieuwd.