One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Nieuwe 'Study in Holland' website informeert studenten wereldwijd over studeren in Nederland

Nederland is een van de meest aantrekkelijke Europese studielanden voor buitenlandse studenten, maar wegwijs worden in de alle informatie kan voor (toekomstige) studenten een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom hebben we de gloednieuwe versie van de ‘Study in Holland’ website gelanceerd!

One Shoe | 29 jul 2020

Nieuwe Study in Holland website gelanceerd

De website studyinholland.nl is een initiatief van de Nuffic om studenten van over de hele wereld te informeren over het Nederlandse hoger onderwijs. Nuffic is de Nederlandse organisatie voor internationalisering in het onderwijs - van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsonderwijs en hoger onderwijs, onderzoek en volwassenenonderwijs.

Het officiële startpunt voor studeren in Nederland

Study in Holland is het startpunt voor alle internationale studenten die Nederland als studiebestemming overwegen. Studyinholland.nl geeft deze studenten allerlei informatie over studeren in Nederland: van informatie over het Nederlandse hoger onderwijssysteem tot een tool die informatie geeft over visa's, verzekeringen en werkvergunningen. Bovendien bevat de website ook de Studyfinder: studenten kunnen hier alle opleidingen volledig in het Engels vinden, variërend van korte opleidingsseminars tot volwaardige bachelor- en masteropleidingen.

Schaalbare oplossing op basis van Drupal en Microsoft Azure

One Shoe en Nuffic hebben een langdurig partnership. Daarom hebben we in Drupal een schaalbare oplossing ontwikkeld zodat Nuffic kan profiteren van efficiency voordelen bij het bouwen, onderhouden én ontwikkelen van toekomstige websites, waaronder de corporate website waar we momenteel aan werken! Onbeperkte schaalbaarheid bieden we bovendien ook door bij ontwikkeling gebruik te maken van het Azure cloud-platform van Microsoft.

Meer weten over deze case?

Neem dan contact op met Tibor (Digital Consultant)