One Shoe (part of iO)

Leolux werkt samen met One Shoe om nieuwe website te realiseren

Consumenten maken steeds vaker gebruik van digitale kanalen om aankopen te doen. Om deze groeiende doelgroep beter van dienst te zijn kiest het vooruitstrevende, Nederlandse familiebedrijf Leolux ervoor om een nieuwe website te bouwen. Dit doen ze in samenwerking met ons om zo de online presence van het merk te vergroten en de website klaar te maken voor de toekomst.

One Shoe | 29 apr 2022

nieuwe website leolux

Pode

De samenwerking tussen Leolux en One Shoe is niet geheel nieuw, wij hebben eerder in 2021 de website van dochterbedrijf Pode gecreëerd. Na het succes van de nieuwe website van Pode kiest Leolux opnieuw voor ons om nu de website van het moederbedrijf te herbouwen.

Aan alles wordt gedacht

Voor het nieuwe Leolux.com werken wij aan UX design, UI design, visuele identiteit en development. We kiezen er net als bij de website van Pode voor om gebruik te maken van Storyblok en Next.js. Deze tech stack biedt veel flexibiliteit en snelheid. Ook het SEO-advies voor de nieuwe website nemen we voor onze rekening. Zo zorgen we dat aan alles is gedacht om de nieuwe website van Leolux, net als die van Pode, tot een succes te maken.

Na de lancering in juli wordt de site verder ontwikkeld en zal gewerkt worden aan nieuwe integraties.