One Shoe logo

Creative & Digital Agency

Nieuwe website Naktuinbouw live!

De nieuwe, gebruiksvriendelijke website geeft bezoekers alle informatie over tuinbouw, bloemisterij-, boomkwekerij- en groentegewassen.

One Shoe | 05 jul 2016

Vandaag is de nieuwe website van Naktuinbouw gelanceerd. Met deze nieuwe, gebruiksvriendelijke website geeft de Stichting Nederlandse Algemene Kwaliteitsdienst Tuinbouw bezoekers alle informatie over tuinbouw-, bloemisterij-, boomkwekerij- en groentegewassen.  Goed geordend en eenvoudig vindbaar.

Naktuinbouw: "De nieuwe website is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, heeft een verbeterde zoekmachine en is ingedeeld in sectoren. In geheel nieuwe stijl met herkenbare vormgeving tonen wij onze werkzaamheden en kennis op deze nieuwe website."

Gebruikersgerichte indeling

We hebben de eindgebruikers tijdens de ontwikkeling betrokken bij de totstandkoming van de nieuwe website, wat resulteert in een indeling op basis van sectoren. Met deze sectorale indeling kan de bezoeker eenvoudig de op de sector toegespitste informatie vinden: bloemisterij-, boomkwekerij-, groente, bloembol- en landbouwgewassen. In deze laatste twee sectoren doet Naktuinbouw laboratorium- en kwekersrechtonderzoek. Daarnaast is de zoekmachine verbeterd en geeft deze nu ook resultaten weer in pagina’s en bestanden. Vervolgens kunnen bezoekers dan nog filteren op sectorniveau en inhoud. Hiermee vinden de gebruikers zo snel mogelijk de juiste informatie.

Over Naktuinbouw

Naktuinbouw bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. De focus ligt op teeltmateriaal (zaaizaad- plantmateriaal). Naktuinbouw is een Zelfstandig Bestuursorgaan en staat onder toezicht van het Ministerie van Economische Zaken (EZ).