One Shoe (part of iO)

OLVG kiest voor One Shoe

OLVG, hét stadsziekenhuis van Groot-Amsterdam, heeft bureau One Shoe in de arm genomen voor het neerzetten van haar nieuwe online positionering en bijbehorende website. 

One Shoe | 31 mei 2016

OLVG is ontstaan uit de fusie van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. De nieuwe organisatie heeft een nieuwe website nodig waarmee de positionering van OLVG uitgedragen wordt en de klanten optimaal bediend kunnen worden.

OLVG is door de fusie hét toonaangevende stadsziekenhuis van Amsterdam geworden en vervult hiermee een sleutelrol in de verbetering van de gezondheid en zorg voor iedereen in de stedelijke omgeving van Amsterdam. De nieuwe website en bijbehorende uitstraling zullen hiermee in lijn komen te liggen. 

One Shoe is een geïntegreerd reclame- en internetbureau met zowel strategie, concept, creatie, advertising, ux, web- en mobile development in huis. One Shoe doet veel in de healthcare sector en is onder meer werkzaam voor het UMCU, Antonius Ziekenhuis, Meda Pharma, Sanofi, FocusCura en vele anderen.