One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe genomineerd voor DIA Award met ThuisMeten

De ThuisMeten applicatie die One Shoe voor opdrachtgever FocusCura ontwikkelt is genomineerd voor de Dutch Interactive Award in de categorie Disrupter. De Dutch Interactive Award (DIA) is de vakprijs voor het beste interactieve werk van Nederland.

One Shoe | 31 mrt 2016

De Dutch Interactive Award (DIA) is de vakprijs voor het beste interactieve werk van Nederland.

De categorie 'Disrupter' van de Dutch Interactive Awards is voor game-changing projecten: projecten die een bestaande business door middel van een digitale toepassing volledig anders oplossen en daardoor bestaande spelers vaak buiten spel zetten. De onafhankelijke jury, bestaande uit zwaargewichten uit de Nederlandse online wereld, nomineerde hiertoe de ThuisMeten applicatie die One Shoe voor FocusCura ontwikkelde. 

Michel van Velde, CEO One Shoe: “We zijn heel blij met deze nominatie. ThuisMeten is echt technologie die de digitale transformatie inzet en een totaal nieuwe manier van zorgdienstverlening mogelijk maakt.”

Over ThuisMeten: monitoren van gezondheid op afstand

Waarom moet een benauwde, chronisch zieke patiënt iedere maand 30 kilometer afleggen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis voor een meting die nog geen vijf minuten duurt? Om patiënten en artsen hierbij te helpen ontwikkelde One Shoe voor FocusCura de dienst ThuisMeten, waarmee artsen voortaan letterlijk op afstand de gezondheidswaarden van chronisch zieke patiënten in de gaten kunnen houden zodat deze niet meer telkens naar het ziekenhuis moeten. 

One Shoe

Bureau One Shoe is het toonaangevende geïntegreerd reclame- en internetbureau uit Utrecht. Het bureau ontwikkelt zowel reclamecampagnes als digitale oplossingen voor merken als E.ON, DHL, Makelaarsland, Shell LiveWIRE, FocusCura, Universiteit Utrecht en vele anderen.

Awarduitreiking

De jury van de Dutch Interactive Awards beoordeelt het ingezonden werk op concept, design en UX, bouw, resultaat, interactiviteit en optimalisatie. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 26 mei 2016 tijdens de Awardshow in de Beurs van Berlage te Amsterdam.