One Shoe (part of iO)

One Shoe host Drupal User Group in nieuwe vestiging in München

One Shoe is is co-organizer van bijeenkomst Drupal User Group München tijdens de München Web Week.

One Shoe | 04 nov 2016

Tijdens de München Web Week zal reclame en internetbureau One Shoe de bijeenkomst voor de Drupal User Group hosten en hier een presentatie geven over de toekomst van Drupal.

München Web Week

München Web Week vindt voor de vijfde maal plaats, ditmaal van 3 tot 11 november 2016. Het evenement verbindt alle digitale hoofdrolspelers in de stadsregio en biedt hen een podium. One Shoe host de bijeenkomst van Drupal User Group München in de Duitse vestiging van One Shoe, op woensdag 9 november. CEO Michel van Velde deelt tijdens de bijeenkomst zijn kennis over de toekomst van Drupal in zijn presentatie.

The state and future of Drupal according to the Global Drupal CEO Survey 2016

In his presentation Michel van Velde (CEO of One Shoe) shares the results from the global Drupal CEO business survey conducted by One Shoe and Exove, in partnership with the Drupal Association. The Drupal CEO Survey has been carried out this year among 75 Drupal Companies. Michel van Velde presents the results and gives insights in the key issues that Drupal agency owners and company leaders worldwide face.

One Shoe

One Shoe is het reclame- en internetbureau in Utrecht met diepgaande kennis van het CMS Drupal. Sinds dit jaar is het bureau ook actief in de regio van München, Duitsland.