One Shoe (part of iO)

One Shoe in Emerce100

Bureau One Shoe staat met 4,5 punten op de derde plaats in deze ranglijst in de categorie 'middelgrote bureaus'.

One Shoe | 11 apr 2016

Emerce en Motivaction voeren jaarlijks een imago onderzoek uit onder beslissers, werkzaam op het gebied van onlinemarketing, ICT en e-business. Deze beslissers beoordelen de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche over het jaar 2015.  Bureau One Shoe staat met 4,5 punten op de derde plaats in deze ranglijst in de categorie 'middelgrote bureaus'.

Derde plaats in toplijst

Het onderzoek is, naast een imago-onderzoek, dit jaar verrijkt met andere relevante data zoals omzet en bedrijfsgrootte. Zo biedt deze toplijst houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche. De derde plaats in deze Emerce100 toplijst is voor One Shoe een mooie onderscheiding voor het werk in 2015.

One Shoe

One Shoe is het geïntegreerde reclame- en internetbureau uit Utrecht. Het bureau heeft zowel strategie, concept, creatie en UX als advertsing, web- en mobile development in huis. Met 40 specialisten ontwikkelt One Shoe reclamecampagnes en digitale oplossingen voor (inter)nationale opdrachtgevers zoals DHL, Sanofi, E.ON, FocusCura en vele anderen.