One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe is Acquia Preferred Partner of the Month

One Shoe is nu Preferred Partner of the Month van Acquia.

One Shoe | 02 feb 2016

Als gerenommeerd Drupal specialist met meer dan 10 jaar ervaring, is One Shoe trots officieel aan te kondigen dat we deze maand Preferred Partner of the Month van Acquia zijn.

One Shoe is, als toonaangevend Drupal bureau, geselecteerd als preferred partner of the month van Acquia, de organisatie achter Drupal. One Shoe staat bekend als bureau met diepgaande Drupal expertise.  Samen met Acquia leveren we de best mogelijke oplossing om op Drupal gebaseerde applicaties te realiseren en te onderhouden.

One Shoe is één van de grondleggers van de Drupal Community in Nederland en een vooraanstaand speler en spreker in de internationale Drupal Community. We hebben specialisten in huis op het gebied van strategie, ux, design, web en mobile development. Onze front-end en back-end developers zijn Acquia Certified Developers. 

Over Acquia

Acquia biedt het toonaangevende cloud-platform voor het bouwen, leveren en optimaliseren van digitale ervaringen. Acquia benut Drupal om klanten te voorzien van de flexibiliteit van het Drupal platform en ondersteunt gebruikers van Drupal met expertise, tooling en managed cloud hosting.

Meer weten?

Wil je meer informatie over One Shoe of over onze Drupal expertise? Neem dan contact met ons op.