One Shoe logo

Creative & Digital Agency

One Shoe lanceert eHealth whitepaper over Apple CareKit

In het kader van de landelijke eHealth Week lanceert One Shoe de whitepaper ‘eHealth oplossingen met Apple's CareKit. Wat kan CareKit betekenen voor zorgorganisaties?’

One Shoe | 24 jan 2017

Apple heeft de ambitie om de zorg te transformen en introduceerde daarom onlangs de Apple CareKit. Apple CareKit is een software framework waarmee ziekenhuizen, app-uitgevers of farmaceuten op een gestandaardiseerde manier medische apps kunnen (laten) bouwen.

Maar wat is CareKit nu precies, hoe kan CareKit artsen helpen bij het bijhouden van de medische condities van hun patiënten? En hoe kan het patiënten helpen bij het beheren van hun eigen medische condities? Hoe kunnen CareKit's mogelijkheden benut worden?

In deze whitepaper, die gratis te downloaden is, beantwoorden we al deze vragen en bespreken we drie voorbeelden van simpele maar effectieve manieren om CareKit in te zetten voor de ontwikkeling van medische apps.

 eHealth oplossingen met Apple's CareKit 

Wat kan CareKit betekenen voor zorgorganisaties?

Download de whitepaper hier

Over One Shoe

One Shoe is een ervaren partner in het leveren van enterprise eHealth toepassingen en heeft verschillende experts in huis op het gebied van Apple’s HealthKit, Apple's ResearchKit en Apple's CareKit. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of heb je ideeën waarbij CareKit ingezet kan worden? Neem dan contact op met One Shoe.