One Shoe (part of iO)

One Shoe met My DHL Parcel finalist bij de Lovie Awards in twee categorieën

De Lovie Awards zijn de prijzen voor de meest toonaangevende digitale projecten en de beste prestaties in technologie en creativiteit van Europa. 

One Shoe | 20 sep 2017

Gisteren maakte de organisatie van de Lovie Awards de finalisten van de verkiezing van ‘het beste digitale werk van Europa’ bekend. One Shoe is met werk voor My DHL Parcel in maar liefst twee categorieën genomineerd. My DHL Parcel is de internationale verzendservice van DHL voor grote hoeveelheden zakelijke zendingen.

Verzendservice My DHL Parcel tweemaal finalist

De Lovie Awards zijn de prijzen voor de meest toonaangevende digitale projecten en de beste prestaties in technologie en creativiteit van Europa. De zakelijke verzendservice My DHL Parcel van One Shoe en DHL is uit inzendingen uit 33 landen verkozen tot Lovie finalist in maar liefst twee categorieën: de categorie ‘Best Websites, Web Services & Applications’ en de categorie ‘Best Navigation/Structure’. De webapplicatie behoort hiermee volgens de organisatie tot de top 20% van alle inzendingen.

Geavanceerde web applicatie

My DHL Parcel combineert geavanceerde functionaliteiten aan de achterkant met een gestroomlijnde user experience aan de voorkant. Met een indrukwekkend resultaat: My DHL Parcel verwerkt wekelijks 75.000+ zendingen geboekt door ruim 6.000 actieve gebruikers. Het gebruik van de tool is sinds de lancering spectaculair gegroeid ten opzichte van de vorige tooling: binnen 12 maanden na lancering wordt 37% van het totale volume zendingen via My DHL Parcel verzonden.

Stem op ons!

Naast de juryprijs (vakprijs) maken One Shoe en DHL Parcel ook kans op de publieksprijs – the People’s Lovie Awards. Help One Shoe en My DHL Parcel om de Lovie Award in de wacht te slepen en stem tot en met donderdag 5 oktober op My DHL Parcel in een van de twee (of beide!) categorieën!

--> Stem op One Shoe en My DHL Parcel in de categorie Beste Websites, Web Services & Applications

--> Stem op One Shoe en My DHL Parcel in de categorie Best Navigation/Structure

De winnaars worden bekendgemaakt op woensdag 11 oktober 2017, de uitreiking vindt plaats op donderdag 16 november tijdens een feestelijke award night in het Picturehouse Central in London.