One Shoe (part of iO)

One Shoe nieuwe digitale partner van onderwijsorganisatie Nuffic

Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering van het Nederlandse onderwijs, heeft One Shoe gekozen als de nieuwe digitale partner voor de komende jaren. Het Utrechtse bureau zal Nuffic gaan helpen bij het inrichten van de klantreis van internationale studenten.

One Shoe | 12 jun 2019

Optimaliseren van de klantreis van de internationale student

Jaarlijks studeren er 122.000 internationale studenten in Nederland. Internationalisering van het onderwijs en het aantrekken van internationale studenten is een manier om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Met de kennis, ervaring en netwerken die internationale studenten meebrengen uit eigen land, versterken zij de kwaliteit van het onderwijs in Nederland en kunnen álle studenten profiteren van een diverse international classroom. Eenmaal op de Nederlandse arbeidsmarkt versterken ze onze (kennis)economie. Maar ook als ze weer terug gaan blijven het belangrijke ambassadeurs voor Nederland.

UX, ontwikkeling en beheer van het digitale landschap van Nuffic

Studenten, alumni en onderwijsorganisaties vinden hun informatie over het studieaanbod, voorbereiding op hun verblijf in Nederland en mogelijkheden voor na hun studie nu op een verscheidenheid aan websites en applicaties. One Shoe en Nuffic slaan de handen ineen om de online klantreis van internationale studenten van studiezoeker tot alumnus beter in te richten, systemen beter op elkaar aan te laten sluiten en waar mogelijk te integreren.

Meer weten over een gepaste digitale strategie voor jouw merk?