One Shoe (part of iO)

One Shoe op eHealth Convention 2017

Bezoek onze presentatie over het verhogen van het digitale innovatievermogen in de zorg op eHealth Convention 2017.

One Shoe | 27 okt 2017

Hoe verhoog je als zorgorganisatie je digitale innovatievermogen?

11.50, Kleine Zaal

De ontwikkeling van nieuwe digitale producten en diensten in de zorg kan heel lang duren. Terwijl het in een wereld waarin we moeten bezuinigen juist van belang is dat je innoveert. Aan de hand van praktijkvoorbeelden vertellen Michel van Velde (CEO) en Floor van Riet (User Experience Specialist) op eHealth Convention 2017 hoe je sneller ideeën ontwikkelt, toetst en test. Om zo tot nieuwe eHealth oplossingen te komen die ook daadwerkelijk hun weg naar de praktijk vinden.

Maak kennis met One Shoe op eHealth Convention

eHealth Convention is het jaarlijkse eHealth congres in Pakhuis de Zwijger met meer dan 25 sessies, interviews, presentaties en debatten op het gebied van eHealth. Naast deze presentatie is One Shoe ook vertegenwoordigd op de info-lounge van eHealth Convention. Hier kunnen we u meer vertellen over onze services eHealth strategie, User Experience Design en eHealth app- en web development.

One Shoe werkt ruim elf jaar voor uiteenlopende organisaties in de zorgsector en ontwikkelt digitale oplossingen voor onder andere de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ), het Nederlands Huisartsen Genootschap NHG), het St. Antonius Ziekenhuis, Meda Pharma, Sanofi Genzyme, de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en vele anderen. 

eHealth Convention 2017