One Shoe (part of iO)

One Shoe op shortlist Digital Communication Awards

De Digital Communication Awards is een Europese prijs die wordt uitgereikt aan uitmuntende projecten, campagnes en innovaties op het gebied van online communicatie.

| 13 aug 2018

We zijn geselecteerd voor de shortlist van de Digital Communication Awards! Dit is een Europese prijs die wordt uitgereikt aan uitmuntende projecten, campagnes en innovaties op het gebied van online communicatie. 

Uit meer dan 700 aanmeldingen heeft de jury het project Thuisarts.nl geselecteerd. Thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en is in samenwerking met ons ontwikkeld.

De nummer 1 website over gezondheid en ziekte

Thuisarts.nl is de grootste website over gezondheid en ziekte in Nederland. Van huisartsen voor patiënten. Elke maand wordt Thuisarts.nl 1,7 miljoen keer bezocht en de bezoekers lezen gezamenlijk meer dan 3 miljoen pagina's per maand. Na de lancering van Thuisarts.nl daalde bij de 10 meest bezochte aandoeningen het aantal telefoontjes en korte consulten bij de huisarts met 12%. "We zijn erg blij met de positieve impact van Thuisarts.nl in de praktijk” zegt Ton Drenthen, de verantwoordelijke programmaleider bij het Nederlands Huisartsen Genootschap. “Wij blijven ons met alle betrokkenen inzetten om die impact alleen maar verder te vergroten."

Michel van Velde, CEO van One Shoe, is trots op de resultaten van het platform en de nominatie. "Bij One Shoe willen we oplossingen creëren die het leven van mensen vergemakkelijken en verbeteren. En de resultaten van Thuisarts.nl laten zien dat we dit hebben gedaan. We zijn ontzettend trots dat de website die we hebben ontwikkeld zo'n positief effect heeft en het mensen heel makkelijk toegang geeft tot nauwkeurige medische informatie. We zijn vereerd met de nominatie voor de Digital Communication Awards. Het is een mooie erkenning voor het werk dat NHG met One Shoe heeft gemaakt!"

Over de Digital Communication Awards

De winnaars van de Digital Communication Awards worden na een pitch en tijdens de Awardshow op 28 september 2018 in Berlijn bekend gemaakt.