One Shoe logo

One Shoe organiseert Drupalcafe: Configuration Management en Media

Donderdag 26 januari wordt er weer een Drupalcafe georganiseerd in Utrecht bij bureau One Shoe. Onderwerp van dit Drupalcafe is: Configuration Management en Media. Dit keer komen 2 Drupalspecialisten aan het woord. 

One Shoe | 11 jan 2017

Configuration Mangement

Eelke Blok (@eelkeblok) laat zien hoe configuration management werkt in Drupal 8 en welke mogelijkheden er zijn voor een workflow met (deels) andere configuratie voor de verschillende OTAP-stappen.

Media

Dick Rensema (@dutchyoda) gaat vertellen over het gebruik van Media in Drupal 8. Wat zijn de veranderingen t.o.v. Drupal 7, in welke status zijn verschillende modules en welke mogelijkheden zijn er.

Naast de talks is er ruimte om elkaar te ontmoeten in het Drupalcafe onder het genot van een drankje en pizza. Met al meer dan 20 deelnemers belooft het weer een gezellige meetup te worden!

Meld je aan via de Meetup Drupal User Group Netherlands!

Aanmelden

Drupalcafé is altijd op zoek naar thema's en sprekers. Dien je thema idee en/of de bereidheid om een presentatie in via info@oneshoe.nl met de onderwerpregel "Drupalcafe inzending”. 

Drupalcafé biedt een open podium, voor- en door Drupal liefhebbers. Drupalcafé biedt presentaties, open discussies en inspirerende demonstraties met als doel het delen van kennis van Drupal te bevorderen. Onder het genot van een drankje, presenteren we en relevante ontwikkelingen met betrekking tot het Drupal open source software. Drupalcafé worden ieder kwartaal georganiseerd en bezocht door (oa) ICT-managers, (Drupal), software-ontwikkelaars en mensen die geïnteresseerd zijn in open source CMS-software zijn.

Drupalcafe is een initiatief van bureau One Shoe (www.oneshoe.nl)